RIKASTU KRYPTOILLA VIDEOKURSSI

Kryptovaluuttojen kaupankäynti- ja sijoituskurssi alkeista keskitasolle +

  • Kryptot ovat uusi kultaryntäys, jollaista ei ole ennen nähty. Nyt on otollinen aika päästä niihin mukaan, ennenkuin ne karkaavat käsistä. Voitot ovat aivan uskomattomia. Olen saanut yli 5000% voittoja viikossa. 100% tai 200% voitot ovat aivan arkipäivää kryptoissa.  Parhaassa kuuden tunnin periodissa tein $17,000 voittoa. Katso alla olevat videot ja näet omin silmin miten myös SINÄ voit tehdä pienillä panoksilla huimia voittoja. 
  • Kurssissa on reilut yhdeksän tuntia videoita, sekä PDF tiedosto, jossa kaikki tarvittavat linkit.
  • Kurssin Facebook ryhmässä tuemme toisiamme, sekä esittelemme parhaat uudet kolikot ja tilaisuudet tehdä rahaa. Kurssin Facebook sivu

MITÄ TULET OPPIMAAN TÄLLÄ KURSSILLA?

  • Pääset ostamaan ensimmäiset krypto kolikot n. 24 tunnin sisällä kurssin alkamisesta. Opetan kädestä pitäen missä avata tilit, miten lähettää rahaa tileille ja miten kauppaa käydään. Muutamassa päivässä treidaat Bitcoineja ja muita kolikoita kuin ammattilainen.
  • Näytän aloittelijalle tai sellaiselle henkilölle, jonka englannin kieli tai nettitaidot eivät ole hyviä, krypto kaupankäynti nettisivuston, jossa aloittelijat voivat HELPOSTI ostaa, myydä ja kotiuttaa euroja suoraan omalle pankkitilille. Ohjaan kädestä pitäen.

Jos osaat käyttää nettipankkia; pystyt ostamaan ja myymään kryptovaluuttoja.

  • Opastan käyttämään myös muita vaativampia kaupankäynti sivustoja, niille, jotka haluavat päästä todella syvälle kryptovaluuttojen maailmaan

Kurssin alennus linkki ja video täällä: Mainosvideo täällä…

Kurssin normaali hinta 155€. Avajaistarjous 75€
10 tuntia videota sekä yksi PDF, jossa kaikki tarvittavat linkit.
Voin vakuuttaa, että säästät kurssin hinnan takaisin ensimmäisen treidaus päivän aikana, niin rahassa kuin ajassa ja turvallisuudessa.

30 päivän palautusoikeus ja kurssimateriaali on käytettävissäsi niin kauan kuin kurssi on netissä, myös kaikki tulevat uudet videot. Katsottavissa myös kännykässä.

Mainokset

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


%d bloggers like this: