MAAILMANRAUHA 2.0

WORLD PEACE NOW in English here…

Niin vaikeasti saavutettava Maailmanrauha on täysin mahdollista. Olemme vain yrittäneet saavuttaa sen väärällä tavalla. Olemme yrittäneet puhua järkeä johtajille  ja YK:lle, mutta tämä ei tule koskaan toimimaan. Voimme saavuttaa sen Me Maailmankansalaiset Voimalla.

Voimme yhdessä hellästi PAINOSTAA poliitikkomme ympäri maailmaa uudistamaan Yhdistyneet Kansakunnat, niin että siitä tulee maailman valtias, sekä poliisi. Tämä tulee aikanaan johtamaan Maailmanrauhaan, todellisseen vapauteeen ja elämän perustarpeiden tyydyttämiseen kaikkille maailman ihmisille.

Meitä uhkaavat ilmaston katastrofi, sodat, terrorismi, velkakriisi ja kaikki muut uhat; meillä ei yksinkertaisesti ole aikaa tuhlattavana status quo, pienempi paha tai silmänlume uudistuksiin YK:ssa. Meidän on revittävä sen täysin palasiksi ja rakennettava uudelleen siksi maailman johtajaksi, jota se voi olla.

Me ihmiset emme pidä isosta maailmaa mullistavista muutoksista. Joka kerran meidän pitää mennä läpi sama rutiini: Ensin niitä vastustetaan, sitten ne hyväksytään ja lopuksi niitä rakastetaan. Vaatii todella avoimen mielen, jotta voi nähdä jonkun uuden idean hyödyt, ennen kuin massat hyväksyvät sen. Oletko sinä yksi niistä harvoista, joka pystyy katsomaan tätä ideaa ilman ennakkoasenteita?

Tässä PDF:ssä on koko suunnitelma…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: